Despre asociația Art to Go

12F0902B-E956-4E60-8AD7-F2A09EBA62B5

Art to Go este o organizație nonprofit din Sibiu care își propune să organizeze și să susțină cât mai multe evenimente culturale în România și în Republica Moldova, în vederea cultivării frumosului și bunului simț prin artă, în rândul tinerilor și în rândul celor care locuiesc în zonele mai puțin dezvoltate.

Un mare procent din populația țărilor noastre locuiește în sate sau în orășele care, bineînțeles că nu au o filarmonică sau un teatru, însă totuși au un cămin cultural sau o casă de cultură (în Moldova) care ar putea găzdui o mulțime de concerte mai mici sau mai mari, o expoziție sau o piesă de teatru. Noi ne-am gândit că ar fi foarte bine să exploatăm cât mai multe dintre aceste spații, precum și altele mai puțin convenționale și să aducem oamenilor și o parte din frumusețile artelor.

Asociația Art to Go este formată dintr-un grup de muzicieni de la Filarmonica de Stat din Sibiu și de la Liceul de Arta din Sibiu care își dorește să pună la dispoziție cunoștințele, energia și toate resursele pe care le are în scopul îndeplinirii obiectivelor mai sus menționate. 

Dacă doriți să ne ajutați, vă așteptăm cu plăcere! 😉

https://arttogo.ro/doneaza/