Pentru a ne putea desfășura programele și proiectele noastre, avem nevoie de susținerea dumneavoastră, ca prin aceasta să contribuim împreună și să sporim dezvoltarea culturală a mediului în care trăim. Dacă vă place ceea ce facem și doriți să vă alăturați, vă așteptăm cu drag și interes.
  1. Există o modalitate prin care ne puteți ajuta fără să cheltuiți niciun ban din buzunar și anume de a redirecționa 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit către asociația Art to Go. Puteți descărca formularul 230 de mai jos, să îl completați și să ni-l trimiteți pe mail la adresa contact@arttogo.ro. Originalul, vă rugăm să ni-l trimiteți prin poștă la adresa: Sibiu, str. Șerbota, nr. 22, sau îl puteți duce chiar dumneavoastră la Administrația Județeană a Finanțelor Publice din județul în care locuiți. Formular 230  (Se completează doar prima rubrică – Datele contribuabilului; marcați cu X în căsuță dacă doriți să ne redirecționați suma și pentru anul în curs (pe doi ani) și semnați în partea de jos, stânga a paginii.
  2. Altă modalitate este de a face o donație direct în conturile asociației. Cont lei  RO10BTRLRONCRT0589884801 , cont euro  RO57BTRLEURCRT0589884801  , deschise la Banca Transilvania, către ASOCIAȚIA ART TO GO.
  3. Ne puteți susține prin platforma Patreon, donând lunar o sumă aleasă de dumneavoastră folosind linkul alăturat https://www.patreon.com/AsociatiaArttoGo
  4.  Ne puteți face o donație prin Paypal folosind linkul: Donație prin PayPal
Vă suntem foarte recunoscători pentru efortul pe care doriți să îl depuneți și vă spunem doar că nu vă vom dezamăgi!